Voorstellen

Welkom op mijn website van Show Time Stables, een kleine hobbymatige stal in het paardrijk gebied van Tolbert.
Ik ben Christien Schiltkamp en run met veel plezier en zorg deze ministal. Het minivirus is begonnen met Elfje die ik 8 jaar geleden gekregen heb van een goede vriend. Aangezien ik toen nog volop in de westernsport zat en alleen “grote” paarden aan huis had werd het tijd om een passende vriendin te zoeken voor Elfje zodat wanneer ik op de wedstrijden was of een buitenrit maakte zij niet alleen was.

Mijn interesse voor de mini’s begon steeds meer te groeien en na lang beraad heb ik besloten voor mijn grote paarden een goed tehuis te zoeken en een ministal op te zetten. Dit was best een moeilijke keus na jarenlang met veel plezier te hebben gereden om dat aan de kant te zetten maar het werd tijd voor wat nieuws. Zo begon de zoektocht naar een paar leuke mini’s en die zijn er gekomen! We hebben de kleine paardjes direct naast het huis lopen, ik heb mijn werk aan huis (www.salonchristien.nl)  dus altijd is er toezicht en kan ik er van genieten. De minipaardjes zijn zeer veelzijdig, het zijn fantastische kindervriendjes, leuke menpaardjes, je kunt ze laten springen, een obstakel parcours laten lopen, je kunt ermee showen / naar de keuring of gewoon heerlijk als knuffel en gezelschappaardje.

Mijn doel voor de toekomst is om gezonde en mooie paardjes te fokken in zowel het NMPRS als het AMHA stamboek met een fijn karakter in bijzondere kleurtjes en aftekeningen.

Op de onderste foto mijn “soulmate’  Far Ute Sierra, een Paint merrie die heel veel voor mij betekent heeft.

Met haar begon het avontuur en de liefde voor de Amerikaanse paarden ( toen nog in het groot ) en nu een vervolg in de mini

paardjes.foto1