Te koop

Te koop gevraagd : in de toekomst kijken we uit naar een minipaard trailer, mocht u er eentje te koop hebben dan hoor ik dat graag.

April 2018 :

Voor een echte liefhebber staan te koop mijn merrie Stacey en haar zoon Rocky. Voor beide paardjes geld dat ze weg mogen en niet hoeven. Ben zeer wijs met Stacey en het enige waarom ik overweeg om voor haar een nieuw plekje te zoeken is dat ik graag een nieuwe bloedlijn wil toevoegen aan mijn merrie groepje. Nu lopen er 5 dames rond met dezelfde bloedlijn, ik hou Stacey haar dochter en heb nog een halfzus van haar, Sugar, en ook haar dochter Honey. Dus ik kijk of er een geschikt plekje voor Stacey op mijn pad komt en of dat klikt van beide kanten. Stacey is een ontzettend lieve merrie, ook voor kleine kinderen en een super moeder.  Natuurlijk opgenomen in het NMPRS stamboek, veterinair goedgekeurd en alle AMHA papieren zijn in orde. Ze heeft het mooiste koppie dat je kunt wensen met mega grote ogen en dat geeft ze ook aan haar veulens door, net zoals haar gang werk, ze kan echt een showtje geven in het land. Helaas heb ik dit jaar geen hengst ter beschikking dus Stacey zal open worden verkocht of u kunt haar dekken met uw eigen hengst.

En haar zoon Rocky, onze knuffelkont, is ook te koop voor iemand die iets speciaals zoekt als toekomstig dekhengstje en/of showpaardje. Hij heeft de lange benen en body van pappa en het koppie en de beweging van mamma.

 

Voor beide paardjes geld dat ze in de normale AMHA prijs klasse liggen. En als ze samen een nieuw plekje krijgen is daar zeker over te praten. Evt. sta ik open voor ruil aan een jonge AMHA / NMPRS merrie tot 5 jaar of een jonge hengst AMHA/NMPRS tot 2 jaar.